Ze zijn er…

IMG_9335b1Vanavond zond Omroep Max het tweede deel uit van ‘Elly & Rikkert, 45 Jaar Samen’. Lenny zingt mee in de finale, ‘Al die jaren’. In het eerste deel zong Lenny het lied ‘De beste dagen’, met een tekst van Rikkert, wat onlangs verscheen op haar nieuwste album ‘Wie ben je’.

Advertenties

2 thoughts on “Ze zijn er…

 1. Prachtig lied, samen met Elly en Rikkert. Ook de nieuwe cd is weer geweldig. Lenny’s 30e album. Ben als fan echt trots op haar. En hoop dat ze nog lekker door blijft gaan. Zoals ze een keer in een intervieuw zei; met haar stem, dat zit wel goed. Daar geef ik haar 100% gelijk in. She’s the best! Je bent een kanjer, Len!

  • Alle fans zijn het vast met je eens! Lenny weet gelukkig van geen ophouden, ze gaat maar door! En dat betekent voor ons genieten met volle teugen! Ik kijk vol ongeduld uit naar een volgend optreden. Op 17/11 wil ik in Waalre zijn, op 17/11 in Tilburg en op 29/11 in het muziekcentrum te Eindhoven! En in december wil ik naar Nuenen, op 23 maart naar Rotterdam en op 16 mei naar Mol! Ik zal mezelf eens een groot plezier doen hé.
   Een weekje geleden ben ik met mijn ma naar Grathem geweest, Lenny en haar muzikanten zorgden er weer voor dat het een optreden werd om nooit te vergeten!
   Op het moment dat ik dit schrijf zingt Lenny solo in Pingjum, in gedachten ben ik daar ook.
   33 jaar ken ik haar nu en mijn bewondering voor haar groeit nog met de jaren!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s