Disclaimer

Disclaimer_2

Lenny Kuhr – De Troubadour – Jubileumsite

Lennyvisitekaartje1_kopie1_2

werd gemaakt door de officiële Lenny Kuhr fansite ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van ‘De Troubadour’ in 2009 en geupdate in 2014 bij het 45-jarig jubileum.

www.lennykuhrfansite.nl werd opgericht in 2007.

Bij overname van diverse artikelen van deze site, waaronder eigen nieuws, is een duidelijke link naar www.lennykuhrfansite.nl, of een andere manier van bronvermelding, gewenst. Het overnemen van foto’s en logo’s die door ons team zijn gemaakt, is alleen geoorloofd met toestemming van de redactie. Wij zullen op onze beurt voor zover bij ons bekend altijd de originele bron of een directe link vermelden bij onze berichten. Alle audio- zowel als videobestanden zijn enkel beschikbaar ter promotie van de artiest en blijven het volledige eigendom van de rechthebbenden (componisten, auteurs, uitvoerders en/of tv- en platenmaatschappijen). Alle foto’s en liedjesteksten van de artiest vallen onder het auteursrecht van de oorspronkelijke eigenaars. Bent u fotograaf of geportretteerde en wilt u uw foto’s verwijderd hebben stuur ons dan een email. Helaas is er geen budget om voor foto’s te betalen, wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking. Email-adressen en/of andere persoonlijke informatie van bezoekers zullen nooit worden verstrekt aan derden. www.lennykuhrfansite.nl is onafhankelijk van opzet, wordt gemaakt zonder winstoogmerk en met goedkeuring van het persoonlijke management van Lenny Kuhr.

‘De Troubadour’ (Lenny Kuhr/David Hartsema)

Editions Altona/Mercury Records BV ©1969

Met dank aan:

Lenny Kuhr, Rob Frank, Piet Souer, Nationaal Archief Beeldbank, TROS, NOS, Jan van Kemenade, Popinstituut, Stichting Eurovision Artists, Rayner JM, Paul Reekers, Espronzeda, Frans van Berkum, Jan Götz, Louis Hessing, Eindhovens Dagblad, Eurosong, Songfestivalweblog, Hijlco Span…

Een bijzonder woord van dank aan Pa en Ma Kuhr voor het beschikbaar stellen van hun verzameling!

Gerard Hesen

© 2007-2017

Advertentie