Fans

Unieke kortingscode voor bezoekers van de Lenny Kuhr fansite!

(deze actie is afgelopen, de voorstelling heeft reeds plaatsgevonden)

Aan de lezers en volgers van de fansite van Lenny Kuhr biedt Het Concertgebouw de kaarten voor het concert op van Lenny Kuhr op 9 november in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw aan tegen een gereduceerd tarief: €30,00 i.p.v. €36,00. Vermeldt hiervoor de volgende unieke kortingscode bij de betaling: SC121109LK. Kaarten bestellen kan hier!

 

Organiseer je eigen Lenny Kuhr concert!

 

 

 

 

 

 

 

Bericht van Lenny Kuhr Producties:

De BTW-verhoging die staatssecretaris Halbe Zijlstra op 1 juli 2011 heeft doorgevoerd pakt behoorlijk negatief uit voor onze sector. Theaters zijn behoedzaam, de 13%extra BTW wordt vaak doorberekend aan de artiest en dat maakt soms de marges zodanig dat optreden geen optie meer is. Theaters zitten natuurlijk ook met kosten, het valt ze niet kwalijk te nemen.

Maar wat moet je dan als Lenny in je omgeving niet geboekt is. Je kunt natuurlijk naar een theater verder weg gaan maar je kunt ook gebruik maken van je sociale netwerk en je creativiteit om zelf een concert van Lenny Kuhr organiseren.

Zorg voor een locatie en voldoende betalend publiek en wij zorgen voor de rest (licht, geluid en natuurlijk een prachtig volwaardig theaterconcert). Sociale media als Hyves en Facebook kunnen hierbij wellicht een prachtig middel zijn.

De aula van je school, de kantine op je werk die ’s avonds toch niet gebruikt wordt, het wijkgebouw, de oranjerie van het landhuis van je buurman of het mooie kerkje dat het grootste deel van de week leeg staat. Gebruik je fantasie en je creativiteit. Wij denken met je mee en adviseren desgewenst.

Op een aantal plekken is deze formule al met enorm veel succes tot uitvoering gebracht. Exclusiviteit en intimiteit maken zo’n concert tot iets unieks, tot een beleving. Zoals een bezoeker na afloop van het concert in het prachtige kerkje van Oosterleek tegen Lenny zei : ‘Ik wil je bedanken voor een unieke ervaring!’.

Meer info: mail naar lenny@lennykuhr.com

Lenny Kuhr Producties, april 2012

 

Speciale fan-presale Ali B’s ‘Concert Zonder Naam’!

(Update 2 februari 2012: Kaarten voor dit concert zijn inmiddels uitverkocht)

In een speciale voorverkoop is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor fans van Lenny Kuhr die tijdens dit spektakel in de Amsterdamse poptempel Paradiso op 13 maart haar lied ‘Spijt’ uit ‘Ali B op Volle Toeren’ ten gehore zal brengen. De vrije verkoop van kaarten voor deze bijzondere avond start op 25 januari.

Bestel hier je kaarten via de exclusieve fan-link!

 

 

 

Gesigneerde cd ‘Liefdeslied’

Een mooi aanbod voor alle fans van Lenny Kuhr. Als je de cd ‘Liefdeslied’ bestelt via haar website dan krijg je deze door haarzelf gesigneerd thuisgestuurd!

 

 

 

 

 

 

 

Bestel hier Lenny’s nieuwe cd ‘Liefdeslied’!

6 thoughts on “Fans

  1. Vorige week de nieuwe C.D. Liefeslied van La Kuhr ontvangen met lieve woorden van Lenny zelf erin geschreven. Even goed de tijd ervoor genomen met hoofdtelefoon en ben werkelijk verrast van het muzikale hoogstandje waar weer ouderwets de snaren van de gitaren je diep in de ziel raken. Daarbij nog eens de stem van de zangeres vrolijk melancholisch ingetogen en uitbundig. De Lorca trilogie. Geweldig! en dan het gedicht van Jan Engelman. Prachtig! Door meerdere malen te luisteren hoor je steeds weer meer en andere dingen en beleef je de liedjes intens.. Wat een kwaliteit. Jij niet voorbij en mijn muze en Zo eenvoudig. Heel bijzonder dus! Complimenten aan de muzikanten en Rob Frank voor de prachtige teksten. Een aanrader deze C.D. kopen dus…Groeten van Leo Lagendijk.

  2. Ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag enkele weken geleden heb ik in een autobiografie tekst en muziek opgenomen van “Het Volkomene” en “Papa maakt een mooie foto”. Lenny’s stem, dictie, zangtalent en optreden betekenen sinds 11-04-1998(!) onbeschrijflijk veel voor mij. Beste Lenny, hartelijk dank voor jouw muzikaliteit, energie en liefde.

  3. Als kind in de jaren zeventig was ik op zoek naar een Nederlandse zangeres om te bewonderen. Ik miste geen programma van Op volle toeren en shows waarin veel Nederlandse artiesten optraden. Corry Konings , Imca Marina en Conny vandenBos vielen wel in de smaak maar toch….ik miste iets.
    Tot ik Lenny hoorde met Visite in Op volle toeren….was meteen weg van haar. Was meteen superfan! Toen Lenny haar stem verloor stortte dan ook mijn wereldje zowat in. Zou het ooit weer goed komen met haar? Zouden we ooit nog van haar horen? Toen ik in die onzekerheid leefde, kon ik niet naar haar muziek luisteren, te pijnlijk. Maar gelukkig, Lenny kwam weer terug, en hoe!

  4. ben gisteren sinds aardig lange tijd weer naar een concert geweest van Lenny hier in Zwolle.het was grandioos. het was van de cd liefdeslied, maar ook andere nummers kwamen naar voren. wat een prachtige, krachtige stem heeft deze bijzondere vrouw, waar ik al jaren een groot fan van ben. en ook prima muzikanten cor mutsers(die zelfs zijn 1e cd heeft uitgebracht, ik heb hem gekocht en hij is echt heel goed)zelfs na afloop het mooiste wat me ooit is overkomen; een intervieuw samen met Lenny voor een plaatselijke krant hier in Zwolle. foto’s gemaakt en al. Heb Rob nog mogen helpen acher de kraam om cd’s te verkopen van Lenny. wat ook gelukt is. Ondanks ik de terugweg moest lopen vanwege de sneeuw was het voor mij een onvergetelijke dag.
    dank jullie wel, lieve Rob en Lenny

    • Heb vorige vrijdag met mijn ma naar Lenny’s optreden in Mol geweest.Het was weer grandioos! Ik kan de liedjes thuis zo vaak horen als ik wil maar zo live haar bezig horen is toch een geweldige beleving. Ik kijk al uit naar een volgend optreden!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s