Fans

Unieke kortingscode voor bezoekers van de Lenny Kuhr fansite!

(deze actie is afgelopen, de voorstelling heeft reeds plaatsgevonden)

Aan de lezers en volgers van de fansite van Lenny Kuhr biedt Het Concertgebouw de kaarten voor het concert op van Lenny Kuhr op 9 november in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw aan tegen een gereduceerd tarief: €30,00 i.p.v. €36,00. Vermeldt hiervoor de volgende unieke kortingscode bij de betaling: SC121109LK. Kaarten bestellen kan hier!

 

Organiseer je eigen Lenny Kuhr concert!

 

 

 

 

 

 

 

Bericht van Lenny Kuhr Producties:

De BTW-verhoging die staatssecretaris Halbe Zijlstra op 1 juli 2011 heeft doorgevoerd pakt behoorlijk negatief uit voor onze sector. Theaters zijn behoedzaam, de 13%extra BTW wordt vaak doorberekend aan de artiest en dat maakt soms de marges zodanig dat optreden geen optie meer is. Theaters zitten natuurlijk ook met kosten, het valt ze niet kwalijk te nemen.

Maar wat moet je dan als Lenny in je omgeving niet geboekt is. Je kunt natuurlijk naar een theater verder weg gaan maar je kunt ook gebruik maken van je sociale netwerk en je creativiteit om zelf een concert van Lenny Kuhr organiseren.

Zorg voor een locatie en voldoende betalend publiek en wij zorgen voor de rest (licht, geluid en natuurlijk een prachtig volwaardig theaterconcert). Sociale media als Hyves en Facebook kunnen hierbij wellicht een prachtig middel zijn.

De aula van je school, de kantine op je werk die ’s avonds toch niet gebruikt wordt, het wijkgebouw, de oranjerie van het landhuis van je buurman of het mooie kerkje dat het grootste deel van de week leeg staat. Gebruik je fantasie en je creativiteit. Wij denken met je mee en adviseren desgewenst.

Op een aantal plekken is deze formule al met enorm veel succes tot uitvoering gebracht. Exclusiviteit en intimiteit maken zo’n concert tot iets unieks, tot een beleving. Zoals een bezoeker na afloop van het concert in het prachtige kerkje van Oosterleek tegen Lenny zei : ‘Ik wil je bedanken voor een unieke ervaring!’.

Meer info: mail naar lenny@lennykuhr.com

Lenny Kuhr Producties, april 2012

 

Speciale fan-presale Ali B’s ‘Concert Zonder Naam’!

(Update 2 februari 2012: Kaarten voor dit concert zijn inmiddels uitverkocht)

In een speciale voorverkoop is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor fans van Lenny Kuhr die tijdens dit spektakel in de Amsterdamse poptempel Paradiso op 13 maart haar lied ‘Spijt’ uit ‘Ali B op Volle Toeren’ ten gehore zal brengen. De vrije verkoop van kaarten voor deze bijzondere avond start op 25 januari.

Bestel hier je kaarten via de exclusieve fan-link!

 

 

 

Gesigneerde cd ‘Liefdeslied’

Een mooi aanbod voor alle fans van Lenny Kuhr. Als je de cd ‘Liefdeslied’ bestelt via haar website dan krijg je deze door haarzelf gesigneerd thuisgestuurd!

 

 

 

 

 

 

 

Bestel hier Lenny’s nieuwe cd ‘Liefdeslied’!

Advertentie